Oferte promoționale la scarificatoarele Alpego, până la 10% reducere, Deschide.

Ferma ta merită utilaje performante

Noi vindem utilaje agricole și zootehnice, oferind cele mai bune soluții tehnologice pentru ferme. Cumpără echipamente fiabile și performante pentru agricultură și zootehnie.

Colaborăm cu peste 30 de producători din întreaga lume

Cu o experiență solidă și o gamă variată de utilaje agricole și zootehnice

TOMIT AGRI MACCHINE se remarcă prin calitatea superioară, inovație tehnologică și angajamentul pentru sustenabilitate. Echipa noastră de experți oferă nu doar produse fiabile, ci și suport tehnic specializat, contribuind astfel la succesul și eficiența operațiunilor tale agricole.

Cel mai bun pentru cei mai buni!

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă maximizați investiția în echipamente agricole și zootehnice

Descoperiți o nouă eră a performanței agricole alături de TOMIT AGRI MACCHINE, partenerul dumneavoastră de încredere în inovație agricolă.

🧑‍🔧 Service

Oferim servicii de service de încredere, cu tehnicieni calificați și experți în domeniu, pentru a vă menține utilajele în cea mai bună formă.

📦 Piese de schimb

Mentinerea utilajelor în condiții optime necesită acces la piese de schimb de înaltă calitate cu livrare rapidă ceea ce noi vă putem oferi.

💰 Finanțare

Înțelegem că investiția în utilaje poate fi o provocare financiară. De aceea, oferim soluții de finanțare flexibile și personalizate.

🚜 Gamă extinsă de utilaje

Cu o gamă variată de utilaje agricole și zootehnice, avem tot ceea ce vă trebuie pentru a vă susține în fiecare etapă a activităților fermei dvs.

Rămâneți la curent cu cele mai recente activități ale companiei

 Explorează articole captivante, ghiduri practice și noutăți din domeniul agricol și zootehnic. De la tehnici de cultivare la inovații în echipamente, suntem sursa ta de informații utile și inspirație pentru o agricultură de succes. Alătură-te comunității noastre virtuale și împărtășește cu noi

Firma noastră a fost înființată în 2007, întocmai întâmpinării și rezolvării nevoilor agricultorilor, prin tehnologia dezvoltată către minimizarea efortului depus și maximizarea recoltelor ce vor fi obținute.

Creat și administrat de Define Development