Încărcătoarele telescopice din Gama Compact, datorită dimensiunilor mici (înălțimea de 2230 mm cu roți de 20 “cu o lățime de 2106 mm) vă vor permite să lucrați în zone înguste cu ușurință extremă, atingând înălțimi de la 6 la 9 m cu o sarcină de 3000 kg.

Faresin și-a echipat incarcatoarele telescopice cu noi motoare conforme Stage V de la 55 la 74 kW sau 100 kW capabile să asigure performanțe excelente combinate cu un consum redus de combustibil. Echipate cu un sistem de posttratare a gazelor de eșapament cu DOC + DPF și SCR (55 kW fără SCR), acestea sunt eficiente și ecologice.

  • Compartimentul motorului este accesibil pentru o întreținere ușoară
  • DOC + DPF și SCR posttratarea gazelor de eșapament (74/100 kW)
  • Suprafață radiantă mărită
  • Curat și eficient

Transmisie

Beneficiați de cea mai bună utilizare a dispozitivului dvs. de ridicare telescopică, datorită noii transmisii de variație continuă, gestionată electronic, de 0-40 km / h, montate pe modelele VPS. Ca alternativă, puteți opta pentru o transmisie hidrostatică eficientă. Tracțiunea integrală permanentă și trei moduri de direcție (concentrice, “crab” sau numai față) sunt montate ca standard în întreaga gamă. Axa față cu sistem automat de blocare a diferențialului, limitat la 45%. Osie osie oscilantă. 24 “pentru o distanță mare de la sol ca standard pentru toate configurațiile, cu excepția modelelor CLASSIC COMPACT, care sunt echipate cu standard de 20”.

Sistem hidraulic
Dispozitivele de manipulare VPS sunt echipate cu o pompă hidraulică cu piston cu capacitate variabilă a cilindrilor cu comanda de detectare a sarcinii. Datorită arhitecturii de detectare a sarcinii, livrarea uleiului hidraulic este independentă de condițiile de încărcare și variază în funcție de deschiderea distribuitorului însuși, resetând sarcina hidraulică dacă nu există control.

CABINA NOUĂ DESIGN PENTRU COMFORT OPTIMAL ERGONOMIC ȘI VISIBILITATE EXTRA 20%

• Țineți ochii pe încărcătura dvs. de la început până la sfârșit datorită suprafeței mai mari de 20% a geamurilor ionizate;
• Funcționează cu rapiditate și precizie, datorită joystick-ului hidraulic proporțional și panoului de control ergonomic realizat din materiale noi;
• Gestionați aparatul cu afișajul LCD color, multifuncțional;
• Scaunul care poate fi reglat la greutatea și înălțimea șoferului și este dotat cu tetiere reglabilă și cotiere pliabile. Un scaun pneumatic este disponibil ca opțional;
• Asigurați-vă că mediul de lucru este mai confortabil cu sistemul HVAC eficient;
• LED-uri de lucru față și spate;

O cabină nouă, complet reconstruita, care vă oferă o vizibilitate suplimentară de 20% și un confort de neegalat. Datorită joystick-ului multifuncțional și a display-ului color de 5 “, vă veți bucura de o ușurință în utilizarea și controlul mașinii pe care nu ați experimentat-o ​​niciodată pentru un dispozitiv de manipulare telescopică.

Precise și multifuncționale! În afară de gestionarea brațului și a diferitelor echipamente, joystickul electro-proporțional hidraulic susține comenzile hidraulice, funcțiile în față, inactiv și invers și diferite moduri de transmisie cu control milimetric.

Capacitate maximă de ridicare 3000 Kg
Înălțime maximă de ridicare 7 m
Motor COMPACT 7.30 de la 55,4/75,3  KW/CP pana la 100/136 KW/CP
Transmisie Hidrostatică sau variație continuă
Viteză maximă 40 km / h
Greutate de lucru 6550 Kg

Capacitate maximă de ridicare 3000 Kg
Înălțime maximă de ridicare 9 m
Motor COMPACT 7.30 de la 55,4/75,3  KW/CP pana la 100/136 KW/CP
Transmisie Hidrostatică sau variație continuă
Viteză maximă 40 km / h
Greutate de operare 6950 Kg