Oferte promoționale la scarificatoarele Alpego, până la 10% reducere, Deschide.

Semănătoare de prășitoare Great Plains PL 5500

Toate secțiile semănătorilor Great Plains au fost proiectate cu ajutorul tehnologiei computrizate, CNC, laser robotizat și sudură asistată, pentru a asigura toleranța exactă și o rentabilitate excelentă. Materia primă și componetele secților au fost atent selecționate pentru durabilitate și rezistență.

Model PL 5500
Lățime de lucru 5640 mm
Numar rânduri 8 rânduri
Lățime de transport 2970 mm
Înălțime transport 3510 mm
Putere minima necesară 115+ C
Distanță rânduri 75 cm
Greutate 2903 kg
Capacitate buncăr semințe (l) 56 sau 106 per rând
Capacitate buncăr fertilizare (l) 1136 sau 1500 per rând

Caracteristici și Beneficii

Recunoscut ca unul dintre cele mai productive utilaje de prelucrare a solului din industria agricolă modernă

Secția seria 5000

Unitatea de rând seria 5000 utilizează brațe paralele turnate, pentru o stabilitate pe termen lung. Discurile de 381,4 mm sunt decalate cu 13 mm pentru a patrunde și a forma un șanț prefect. Rulmenții 205 etanșați pentru a asigura o durată lungă de viață. Opțiunile includ brăzdare Turbo Blade sau canelate, montate pe secție sau curățătoare de rânduri.

Roți de închidere

Alegeți roțile tip V (de la stânga la dreapta) care îmbunătățesc acțiunea de închidere a șanțului prin presarea la bază, roțile standard de 25×305 pentru performanță universal sau roțile tip Spider și lanț pentru cea mai agresivă opțiune de închidere a
șanțului de semințe.

Plierea aripilor

Aripile se pliază la 180° pentru a oferi o lățime de transport îngustă de sub 3 m. Acest design de pliere este simplu, dar puternic și elimină complexitatea asociată cu unitățile care se pliază prin ridicare și răsucire.

Dozator

Oferă cel mai înalt nivel de individualizare și realizează o distanță uniformă prin „picurarea moartă” a semințelor în șanț.

Electro drive

Alegeți transmisia electrică Individual Row Control (IRC) sau transmisia la sol cu o roată de contact. IRC permite însămânțare cu rată variabilă și distanță constantă între semințe, chiar și în viraje strânse.

Prindere

Sunt oferite patru variante de cuplare, inclusiv Cat. 2 și Cat. 3 bară transversală de remorcare, prindere simplă turnată sau simplă obișnuită.

Caracteristici tehnice cheie

210

Putere minimă necesară al tractorului

8000

Lățime de lucru la cel mai mic utilaj

3000

Lățime de transport

40

Numar minim de rânduri

Videoclipul oferă o prezentare vizuală și practică

Vă recomandăm să urmăriți acest videoclip explicativ. Acesta oferă o prezentare detaliată a funcțiilor și modului de operare al utilajului și vă poate ajuta să profitați la maximum de el.

Poze cu acest utilaj

Conversational Form (#3)

Cerere o ofertă de preț

Vă invităm să completați formularul de mai jos pentru a primi o ofertă de preț personalizată în cel mai scurt timp posibil.

Firma noastră a fost înființată în 2007, întocmai întâmpinării și rezolvării nevoilor agricultorilor, prin tehnologia dezvoltată către minimizarea efortului depus și maximizarea recoltelor ce vor fi obținute.

Creat și administrat de Define Development