ALPEGO

Alpego Spa este o companie care proiectează, creează și vinde o gamă largă de utilaje pentru prelucrarea solului.

 

CAVALLERETTI

Cavalleretti produce un utilaj agricol din punct de vedere tehnologic numit Biosarchio. 
Biosarchio este un utilaj agricol de plivit de ultimă generație care garantează nu doar precizie maximă, ci și optimizarea lucrările agricole, smulge buruienile, periculoase pentru culturi, și în același timp plantează o plantă cu frunze late, fixatoare de azot.

RM Irrigation Equipment

RM este unul dintre cele mai imortante branduri din domeniul utilajelor pentru irigații, care operează la nivel mondial. RM și-a construit succesul lucrând continuu din anul 1952, mulțumită performanței mașinii de irigat pe care le produce. Numele RM este acum sinonim cu calitate și performanță indiferent de conțiile de lucru.

DAL-BO

DAL-BO este o companie ce produce tăvălugi pentru agricultură. Dezvoltarea modalității de pregătire minimă a solului din ultimii ani a avut o influență profundă asupra dezvoltării produselor DAL-BO, aceastea fiind rezistente la condiții de sol dificile.

TIERRE

De mai bine de jumătate de secol, TIERRE s-a specializat în proiectarea si construcția de mulcere pentru agricultură. Aldo Tizo, fondatorul companiei în 1963, și-a condus afacerea către un obiectiv specific: producerea de utilaje agricole de înaltă calitate, atât pentru tăierea ierbii, lăstarilor de viță de vie, a tufișurilor, cât și pentru întreținerea drumurilor. Experiență de nivel înalt a condus compania astăzi la peste 30 de linii de mașini dedicate special agriculturii, cu lățimi de lucru de la 1 m până la 8,3 m.

 

 

 

FARESIN

Compania proiectează, produce și comercializează mixere de furaje și
instrumente de analiză a rațiilor pentru industria animalelor, precum și manipulatoare telescopice pentru utilizare în agricultură și industrie.

DCM

Dal Cero a fost fondată în 1980 în Roncá, în provincia Verona, ca o companie specializată în construcția de distribuitoare de îngrășăminte, remorci, burghie și unelte agricole.

MONOSEM

Lider pe piața de semănătorilor de precizie, își desfășoară toată producția în Deux-Sevres, Franța, pe o suprafață de 27000 mp, și aproximativ 300 de angajați.

AGROMEHANIKA

Compania a fost fondată în anii 1970 și astăzi Agromehanika este unul dintre cei mai mari producători de mașini agricole din Europa Centrală. ITAGRI MACCHINE comercializeză pe piața română sprayere tractate și purtate, produse de Agromehanika.

DANTE

Dante Macchine este o companie venețiană specializată în producția de mașini agricole pasive, montate și tractate, oferind o gamă de utilaje foarte diversificate din această categorie: de la pregătitoare de semințe care lucrează superficial, de la cultivatori clasici la cei mai inovative combinatoare cu eficiență ridicată ce reduce numărul de procese.

FONTANA

Compania FONTANA este specializată in nivelarea terenului și a oricărui alt tip de material. Compania FONTANA poate oferi o gamă de mașini de nivelare modulare controlate cu laser (patentate si certificate) care pot fi utilizate atât în sectorul agricol cât și în cel industrial.

ROC

Compania, înființată în 1996, activează în construcția de utilaje agricole profesionale dedicate industriei de deshidratare a instalațiilor de furaje, biomasă si biogaz sau ferme mari specializate în producția de fân, siloz si paie.

STRIP HAWK

Utilajele agricole de acest producător pregătește banda, fertilizează și seamănă în același timp. Beneficiul maxim in urma utilizării STRIP HAWK PLANTER se obține în soluri deosebit de ușoare dar mai ales în a 2-a recoltă si la semănatul de la sfârșitul verii de rapiță, în care este esențial să se pastreze umiditatea din sol pentru a scoate cultura.

COSMECO

COSMECO este specializată în producția de șanțuri cu un singur rotor, șanțuri cu rotor dublu, șanțuri verticale, formatoare de grindină pentru legume, mulcirea sau acoperirea tunelurilor mici și alte utilaje importante pentru grădinărit și cultivarea terenului. 

GRIM

Grim este o companie dinamiсă, care, este specializată în proiectarea, fabricarea și comercializarea de mașini de erbicidat concepute special pentru tratarea culturilor înalte ( porumb, tutun, rapiță, bumbac, etc.)

ZAFFRANI

Specializarea ei este realizarea de utilaje pentru recoltarea floarea soarelui și porumb, precum și pentru uscarea cerealelor și nucilor. De la înființare, compania nu și-a pierdut legătura strânsă cu pământul său, ceea ce i-a influențat semnificativ istoria și înțelegerea metodelor de lucru: angajamentul și dăruirea au făcut-o una dintre principalele companii italiene în domeniul mecanizării agricole.

DOMINONI

Dominoni este o companie care de peste o jumătate de secol lucrează în producția de culegătoare de porumb. Compania a pornit cu producția culegătoarelor de porumb, și a adaugat în ultimii ani producția de culegătoare pentru floarea-soarelui și hedere pentru tăierea directă a furajelor pentru siloz, devenind o realitate productivă importantă

RANDAZZO

În cea de-a treia generație, compania Randazzo construiește remorci din 1963.

Prin urmare, compania a urmărit îndeaproape, în toate evoluțiile sale, evoluția mecanizării agricole legate de transport, de la primele remorci cu două osii cu roată a cincea până la noile remorci Mother Regulation.

Filozofia a fost întotdeauna aceeași, de a construi remorci robuste în pas cu timpul, lucru care este subliniat în prezent cu noile aprobări ale Regulamentului Mamei, nava amiral a companiei: 15 familii de produse, peste 25.000 de variante și versiuni disponibile pentru a satisface orice nevoie de transport, întotdeauna efectuate în deplină siguranță datorită aprobării de 60 km / h și punților cu mase mari de frânare și aprobare industrială 105 km / h.

CASTRIX

Societatea Zoni Carlo & Figli s.n.c. a fost fondată la începutul anilor '70 când Zoni Carlo, cunoscând problemele legate de cultivarea și emascularea porumbului de sămânță, a decis să realizeze o mașină capabilă să mecanizeze operația de smulgere a blaturilor de porumb pentru a permite reproducerea corectă a acestor prețiosoase semințe.

ER.MO

ER.MO este printre cele mai importante companii din producția de pluguri în Italia, atât în ceea ce privește volumul și în ceea ce privește cifra de afaceri ER.MO folosește cele mai bune oțeluri, lucrate toate la rece, cu caracteristici comune cu o rezistență mecanică foarte mare, flexibilitate și randament ridicat.

SAVI SERBATOI

F.lli Savi se mândrește cu o experiență de peste șaizeci de ani în producția de rezervoare și tâmplărie metalică. Firul comun care l-a urmat pe F.lli Savi din anii 1950 până în prezent este atenția pentru calitate și detalii. Sunt utilizate doar oțeluri și componente de primă alegere.

AGRITECH

Agritech este o companie italiană situată în nordul Italiei, în special în orașul Calvisano, specializată în producția și comercializarea de echipamente din fibră de sticlă pentru sectorul zootehnic în peste 70 de țări din întreaga lume.

GREAT PLAINS

Astăzi, corporația nu este doar un producător de frunte de semănătoare de cereale, dar deține și o poziție de lider pe continent în producția de jardiniere pe rând, instrumente de cultivat, echipamente de îngrășământ, pulverizatoare și jardiniere compacte.

TMC CANCELA

Lider pe piața de tocătoare de pădure, în ultimii ani TMC CANCELA a intrat puternic pe piață cu o gamă de tocătoare de resturi vegetale, foarte robuste și performante, care preiau tehnologia de la cele forestiere.

VAIA

Societatea Vaia SRL ​​din Vaia Severino & c. este asociată cu Uniunea Națională a Producătorilor de Mașini Agricole care reprezintă în Italia și în străinătate producătorii italieni de tractoare, mașini agricole, mașini de grădinărit, componente și mașini de terasament prin Comamoter. Companiile asociate cu Unacoma produc 80% din producția natională și peste 60% din producția europeană.

ZILLI

Compania produce tocătoare de tulpini, tocătoare reversibile, semănători manuale, semănători pentru motocultivatoare, semănători mecanice de precizie.

MASCAR

Mascar S.p.a. este un producător specializat pe câmpuri de haying și însămânțare, producând o gamă completă de prese de balotat rotunde, învelișuri, plantatoare pneumatice și mecanice.