Oferte promoționale la scarificatoarele Alpego, până la 10% reducere, Deschide.

Mixere verticale Faresin tractate

Mixere tractate cu unul, două sau trei melci verticale de amestecare cu o capacitate de la 5 la 46 de metri cubi, caracterizate prin simplitate extremă și economie de utilizare datorită diverselor automatisme și implementării tehnologiilor avansate care garantează ușurință în utilizare și precizie operațională fără precedent .

Model PF 1 PF 2 PF 3
Melci 1 2 3
Cuburi cu volum 5 - 15 mc 12 - 30 mc 30 - 46 mc
Amestecare pe verticală Da Da Da
Modele 1.5, 1.7, 1.9, 1.11, 1.13, 1.15 2.12, 2.14, 2.16, 2.18, 2.20, 2.22, 2.24, 2.26, 2.30 3.30, 3.36, 3.40, 3.46

Caracteristici și Beneficii

Recunoscut ca unul dintre cele mai productive utilaje de prelucrare a solului din industria agricolă modernă

Șnec

Șnecurile sunt echipate cu cuțite de înaltă performanță care, combinate cu geometria bolului și spirala melcului, îmbunătățesc și mai mult fluxul de amestecare și permit o tăiere precisă și rapidă. 

Șasiu și osii

Manevrabilitatea ridicată și ușurința de manipulare permit deplasarea rapidă a mașinii chiar și în interiorul grajdurilor cu dimensiuni și spații limitate. Caracteristicile fundamentale ale cadrului sunt osiile si celulele de sarcina, pe lângă materialul din care este realizat, oțel S355.

Comenzi și cutie de viteze

Tip de cutie de viteze cu două trepte care permite operatorului să aleagă între două opțiuni de rotație a melcului în funcție de tipul de prelucrare, gestionând absorbția de putere de la tractor. Standard pentru configurația Profi.Tip cutie de viteze cu două trepte de înaltă performanță și viteză de rotație a melcului pentru rețete care conțin multe ingrediente uscate.

Caracteristici tehnice cheie

5

Metri cubi la cel mai mic utilaj

46

Metri cubi la cel mai mare utilaj

Videoclipul oferă o prezentare vizuală și practică

Vă recomandăm să urmăriți acest videoclip explicativ. Acesta oferă o prezentare detaliată a funcțiilor și modului de operare al utilajului și vă poate ajuta să profitați la maximum de el.

Poze cu acest utilaj

Conversational Form (#3)

Cerere o ofertă de preț

Vă invităm să completați formularul de mai jos pentru a primi o ofertă de preț personalizată în cel mai scurt timp posibil.

Firma noastră a fost înființată în 2007, întocmai întâmpinării și rezolvării nevoilor agricultorilor, prin tehnologia dezvoltată către minimizarea efortului depus și maximizarea recoltelor ce vor fi obținute.

Creat și administrat de Define Development