Oferte promoționale la scarificatoarele Alpego, până la 10% reducere, Deschide.

Mixer staționar Faresin

Mixerele staționare Faresin PF sunt soluția ideală potrivită pentru sistemele de biogaz și pentru fermele de animale care utilizează sisteme automate de alimentare. 

Model PF 1 PF 2 PF 3
Melci 1 2 3
Amestecare Verticală Verticală Verticală
Capacitate 388 ft3 635 - 1059 ft3 1412 - 1624 ft3
Modele 1.11 2.18, 2.22, 2.26, 2.30 3.40, 3.46

Caracteristici și Beneficii

Recunoscut ca unul dintre cele mai productive utilaje de prelucrare a solului din industria agricolă modernă

Construcția

Mixere stationare PF permit obtinerea rapida a amestecurilor perfecte si omogene, structură din oțel S355 cu pereți groși de 0,03 ft, fundul cuvei de amestec 0,05-0,06 ft, inel de reținere pentru a preveni scurgerea amestecului, scara de inspectie pentru verificarea in interiorul cuvei, sistem electronic de cantarire cu 4 senzori

Descărcare

Întreaga linie de mixere staționare PF are un sistem de descărcare situat în față cu o ușă foarte largă, care permite fluxul rapid al produsului. Descărcare bilaterală, descărcare bilaterală din față sau din spate, descărcare bilaterală glisantă, descărcare cu extensie hidraulică

Panou de control

Panoul de control dezvoltat de Faresin face posibilă gestionarea în siguranță a tuturor funcțiilor și comenzilor vagonului mixer staționar. În funcție de nevoile operatorului și de diferitele procese, mixerul poate fi echipat cu o cutie de viteze mecanică cu două trepte care limitează absorbția de putere.

Caracteristici tehnice cheie

388

La cel mai mic utilaj

1624

La cel mai mare utilaj

Videoclipul oferă o prezentare vizuală și practică

Vă recomandăm să urmăriți acest videoclip explicativ. Acesta oferă o prezentare detaliată a funcțiilor și modului de operare al utilajului și vă poate ajuta să profitați la maximum de el.

Poze cu acest utilaj

Conversational Form (#3)

Cerere o ofertă de preț

Vă invităm să completați formularul de mai jos pentru a primi o ofertă de preț personalizată în cel mai scurt timp posibil.

Firma noastră a fost înființată în 2007, întocmai întâmpinării și rezolvării nevoilor agricultorilor, prin tehnologia dezvoltată către minimizarea efortului depus și maximizarea recoltelor ce vor fi obținute.

Creat și administrat de Define Development