Oferte promoționale la scarificatoarele Alpego, până la 10% reducere, Deschide.

Mixere verticale Faresin tractate

Mixer remorcat orizontal Master este potrivit pentru firmele cu limitări deosebite de spațiu și care au nevoie de a avea un mixer complet autonom în toate fazele de lucru, echipat cu o freză spate care, cu puterea mare dezvoltată, garantează încărcarea oricărui tip de produs.

Model Masters
Melci 3
Cuburi cu volum 10/12/14 mc
Amestecare pe orizontală Da
Modele Masters 3.10/Masters 3.12/Masters 3.14

Caracteristici și Beneficii

Recunoscut ca unul dintre cele mai productive utilaje de prelucrare a solului din industria agricolă modernă

Șnec

Echipat cu trei melci orizontali, dintre care unul este un melc de tocat central, si doi melci superiori, garanteaza o amestecare excelenta a tuturor ingredientelor.

Cuțit principal

Tăietorul hidraulic din spate are o lățime de 1700 mm și un diametru exterior de 600 mm. Forma spirală a tăietorului cu numeroase cuțite permite încărcarea rapidă a silozului în rezervor. Acest lucru este posibil și datorită celor două direcții de rotație ale tăietorului care permit încărcarea produsului în cel mai bun mod posibil fără a arunca niciun material în afara rezervorului.

Descărcare

Curelele, cu lățimea de 900 mm, pot fi amplasate în diferite poziții în funcție de nevoile utilizatorului în faza de descărcare a furajului și distribuția exactă a acestora în iesle. În plus, pot fi echipate cu reglare a vitezei pentru dozarea optimă a amestecului.

Caracteristici tehnice cheie

10

Metri cubi la cel mai mic utilaj

14

Metri cubi la cel mai mare utilaj

Videoclipul oferă o prezentare vizuală și practică

Vă recomandăm să urmăriți acest videoclip explicativ. Acesta oferă o prezentare detaliată a funcțiilor și modului de operare al utilajului și vă poate ajuta să profitați la maximum de el.

Poze cu acest utilaj

Conversational Form (#3)

Cerere o ofertă de preț

Vă invităm să completați formularul de mai jos pentru a primi o ofertă de preț personalizată în cel mai scurt timp posibil.

Firma noastră a fost înființată în 2007, întocmai întâmpinării și rezolvării nevoilor agricultorilor, prin tehnologia dezvoltată către minimizarea efortului depus și maximizarea recoltelor ce vor fi obținute.

Creat și administrat de Define Development