Oferte promoționale la scarificatoarele Alpego, până la 10% reducere, Deschide.

Mixer autopropulsat Faresin cu 3 melci

Mixerul autopropulsat pentru furaje, conceput pentru fermele mari de animale, este disponibil în trei versiuni de melc cu un volum de 30, 36 și 40 mc. Un design caracterizat nu numai prin capacitatea sa mare de încărcare, ci mai ales prin sistemul său unic de control digital complet al mașinii, numit ECOTRONIC.

Model LEADER PF 3 PLUS
Melci 3
Cuburi cu volum 30, 36, 40 mc
Amestecare pe verticală Da
Motor FPT cu putere 212/290 kW/CP
Modele 3.30, 3.36, 3.40
Înălțime 3350 mm - 3750 mm
Lățime 2500 mm - 2800 mm
Lungime 11800 mm - 12000 mm

Caracteristici și Beneficii

Recunoscut ca unul dintre cele mai productive utilaje de prelucrare a solului din industria agricolă modernă

Motor

Leader PF autopropulsat este controlat de o electronică integrată fiabilă și eficientă care gestionează puterea unui motor FPT cu 4 sau 6 cilindri cu o putere de la 125 la 191 kW în versiunea Stage V.

Totul sub control

Comenzile ergonomice facilitează navigarea către operator în tehnologia complexă a mașinii. Toate informațiile despre mașină sunt colectate pe un ecran tactil mare de 7 inchi, împărțit în diferite ecrane pentru confort și ușurință în utilizare.

Eficient în orice situație

Leader PF are o suspensie hidraulică frontală reglabilă specială și direcție pe patru roți, oferind mașinii o agilitate și o manevrabilitate excelentă cu o rază de viraj redusă, ceea ce face ușoară navigarea chiar și în grajduri cu spațiu de manevră limitat.

Caracteristici tehnice cheie

30

Metri cubi la cel mai mic utilaj

40

Metri cubi la cel mai mare utilaj

27

km/h viteză maximă

Videoclipul oferă o prezentare vizuală și practică

Vă recomandăm să urmăriți acest videoclip explicativ. Acesta oferă o prezentare detaliată a funcțiilor și modului de operare al utilajului și vă poate ajuta să profitați la maximum de el.

Poze cu acest utilaj

Conversational Form (#3)

Cerere o ofertă de preț

Vă invităm să completați formularul de mai jos pentru a primi o ofertă de preț personalizată în cel mai scurt timp posibil.

Firma noastră a fost înființată în 2007, întocmai întâmpinării și rezolvării nevoilor agricultorilor, prin tehnologia dezvoltată către minimizarea efortului depus și maximizarea recoltelor ce vor fi obținute.

Creat și administrat de Define Development