Oferte promoționale la scarificatoarele Alpego, până la 10% reducere, Deschide.

Mixer autopropulsat Faresin cu 1 melc

Noua serie de mixere verticale autopropulsate Leader PF Classic combină ușurința în operare și manevrabilitate, datorită înălțimii reduse și axelor reduse, este potrivit și pentru utilizarea în grajduri mici. Noua serie este disponibilă într-o versiune cu un singur melc, cu o capacitate de 12, 14 și 16 metri cubi 

Model PF 1 Classic
Viteza maximă 27 km/h
Diametru melc 2,4 m
Diametrul exterior al rolei de frezat 600 mm
Lățime tambur de frezare 2000 mm
Înălțimea maximă de frezare 4945 mm
Grosimea peretelui rezervorului de amestec 6 mm
Număr de cuțite 115
Capacitate 12 - 16 m3
Amestecare pe verticală Da
Motor Deutz 105/140 kW/CP
Modele 1.12, 1.14, 1.16
Înălțime 2525 mm - 3010 mm
Lățime 2550 mm
Lungime 7440 mm - 8010 mm

Caracteristici și Beneficii

Recunoscut ca unul dintre cele mai productive utilaje de prelucrare a solului din industria agricolă modernă

Motor

Motoare eficiente din punct de vedere ecologic, motorul Deutz de 105 kW oferă viteze de până la 30 km/h și economii semnificative de combustibil, deoarece mașina gestionează automat puterea și sistemul hidraulic pentru a crea amestecul perfect.

Totul sub control

Comenzile ergonomice facilitează navigarea către operator în tehnologia complexă a mașinii. Toate informațiile despre mașină sunt colectate pe un ecran tactil mare de 7 inchi, împărțit în diferite ecrane pentru confort și ușurință în utilizare.

Eficient în orice situație

Leader PF Classic are o suspensie hidraulică frontală reglabilă specială și direcție pe patru roți, oferind mașinii o agilitate și o manevrabilitate excelentă cu o rază de viraj redusă, ceea ce face ușoară navigarea chiar și în grajduri cu spațiu de manevră limitat.

Caracteristici tehnice cheie

12

Metri cubi la cel mai mic utilaj

27

km/h viteză maximă

115

Numărul de cuțite

Videoclipul oferă o prezentare vizuală și practică

Vă recomandăm să urmăriți acest videoclip explicativ. Acesta oferă o prezentare detaliată a funcțiilor și modului de operare al utilajului și vă poate ajuta să profitați la maximum de el.

Poze cu acest utilaj

Conversational Form (#3)

Cerere o ofertă de preț

Vă invităm să completați formularul de mai jos pentru a primi o ofertă de preț personalizată în cel mai scurt timp posibil.

Firma noastră a fost înființată în 2007, întocmai întâmpinării și rezolvării nevoilor agricultorilor, prin tehnologia dezvoltată către minimizarea efortului depus și maximizarea recoltelor ce vor fi obținute.

Creat și administrat de Define Development