Oferte promoționale la scarificatoarele Alpego, până la 10% reducere, Deschide.

Încărcător telescopic Faresin Small range

Încărcătorul telescopic 6.26 Classic 52 din gama Small este modelul potrivit pentru toate situațiile în care facilitățile și mediile de lucru au spațiu limitat. Dimensiunile sale mici fac din acest manipulator telescopic un polivalent chiar si in spatii inguste, oferind performante excelente in toate conditiile atat in agricultura cat si in constructii.

 
Model 6.26
Capacitate maximă 2,6 tone
Înălțime maximă de ridicare 5,9 m
Raza orizontală 3,2 m
Unghi de rotație 155°
Număr de secțiuni de culisare 1
Greutate 4700 kg
Viteză 30 km/h
Motor Yanmar 51,7 / 69,3 kW/CP
Sistem de post-tratare DOC + DPF
Transmisie Hidrostatică cu o singură viteză
Alimentare a pompei hidraulice Angrenaje
Debit hidraulic 80 l/min @ 230 bar
Raza de virare 3,25 m
Roți 12-16.5
Înălțime 1935 mm
Lățime 1890 mm
Lungime 4035 mm

Caracteristici și Beneficii

Recunoscut ca unul dintre cele mai productive utilaje de prelucrare a solului din industria agricolă modernă

Totul sub control

Cabina șoferului unui încărcător telescopic este postul de lucru al operatorului pentru multe ore pe parcursul zilei. Acesta este motivul pentru care Faresin se angajează să proiecteze și să dezvolte soluții care se îmbunătățesc mereu în ceea ce privește confortul și siguranța. Despre cabină: cabină printre cele mai mari de pe piata, ergonomie și vizibilitate, vedere la 360 de grade, întotdeauna încălzire și ventilatie eficienta, spații interioare spațioase și confortabile, tablou de bord cu afișaj color cu diagnosticare încorporată, securitate garantată

Despre motor

Faresin și-a echipat încărcătoarele telescopice cu noi motoare conforme Stage V de 51,7 kW, capabile să asigure performanțe excelente combinate cu un consum redus de combustibil. Echipate cu sistem de post-tratare a gazelor de eșapament cu DOC+DPF. Nu necesită utilizarea de AdBlue, permițând astfel menținerea costurilor de operare la un nivel scăzut.

Control și fiabilitate

Transmisii hidrostatice de ultimă generație care oferă sensibilitate și putere în deplasarea mașinii, direcție pe 4 roți cu 3 moduri de direcție, o singură treaptă de viteză cu claxon de marșarier, Viteza maximă 30km/h

Caracteristici tehnice cheie

30

Viteză maximă

2600

Capacitate maximă de ridicare

5900

Înălțime maximă de ridicare

Videoclipul oferă o prezentare vizuală și practică

Vă recomandăm să urmăriți acest videoclip explicativ. Acesta oferă o prezentare detaliată a funcțiilor și modului de operare al utilajului și vă poate ajuta să profitați la maximum de el.

Poze cu acest utilaj

Conversational Form (#3)

Cerere o ofertă de preț

Vă invităm să completați formularul de mai jos pentru a primi o ofertă de preț personalizată în cel mai scurt timp posibil.

Firma noastră a fost înființată în 2007, întocmai întâmpinării și rezolvării nevoilor agricultorilor, prin tehnologia dezvoltată către minimizarea efortului depus și maximizarea recoltelor ce vor fi obținute.

Creat și administrat de Define Development