Oferte promoționale la scarificatoarele Alpego, până la 10% reducere, Deschide.

Sprayer autopropulsat
GRIM SERIE 9 MAXI

Serie 9 MAXI este o mașină autopropulsată cu pulverizator pentru protecția culturilor, ce se remarcă prin eficiența și manevrabilitatea ridicate în timpul lucrului. Ampatamentul limitat îl plasează în fruntea celor mai dinamice și ușor de manevrat mașini din categorie.

Motor IVECO FPT 125/151 kw (170/205 CP), 4/6 cilindri, intercooler turbo, stage V, AdBlue
JOHN DEERE 138 kw (185 CP), 6 cilindri, intercooler turbo, stage V, Tier 3A
Capacitate rezervor 3500 - 4000 litri
Suspensii Pneumatice active față și spate cu compresor de aer + sistem hidraulic de suspensie
pneumatică pe bară paralelogram
Frâne Frână de parcare, frână electrică pasivă la roțile din spate și frână de serviciu, frână cu
disc hidraulic pe axa spate
Cutie de viteze Electrohidraulică cu 2 viteze (0-18 km/h, 0-40 km/h)
Sistem de direcție 4 roți viratoare cu 4 moduri de direcție
Cabină Categoria 4, presurizată, aer condiționat, încălzită, 2 filtre cu cărbune activ
scaun șofer pneumatic
Calculator Arag sau Trimble, cu sau fără GPS
Garda la sol 1550 mm sau 1700 mm
Rampe Oțel24 - 28 - 30 (opțional asistat cu aer 24 - 28 m)
Aluminiu 24- 28 - 30 m (opțional asistat cu aer)
Dimensiuni Lungime: 8200 mm
Lățime: 2550 mm (2700 cu brațe de aluminiu)
Înălțime: 4200 mm
Greutate 8400 kg

Caracteristici și Beneficii

Recunoscut ca unul dintre cele mai productive utilaje de prelucrare a solului din industria agricolă modernă

Cabina GRIM

Cabina GRIM, dotată cu o suprafață vitrată mare, garantează operatorului o vizibilitate excelentă a Rampei și a roților în fiecare etapă de lucru. Sistemul de filtrare de categorie 4 vă permite să lucrați în siguranță. Noile instrumente cu comenzi ergonomice ale mașinii și ale brațului de pulverizare vă vor face munca mai plăcută.

Reglare ecartament

Mașinile Grim pot fi solicitate cu reglare hidraulică a ecartamentului și controlate electric de pe scaunul șoferului, pentru a permite adaptarea rapidă la diferitele distanțe între rânduri ale culturilor. Este posibil să alegeți între două lățimi diferite ale benzii de lucru: 2100 – 2800 mm sau 2250 – 3000 mm.

Suspensii hidraulice

Sistemul integrat de suspensii hidraulice și pneumatice, cu reglare activă automată în funcție de cantitatea de lichid din rezervor, asigură un confort optim în cabină și stabilitate optimă a rampei de pulverizare.

Despre mixer

Un afișaj programabil întrerupe umplerea la cantitatea dorită. Mixerul practic, care poate fi folosit la o înălțime optimă, vă permite, de asemenea, să spălați recipientele cu produse cu apă curată în timpul umplerii.

Raza de viraj

Raza de viraj foarte mică a mașinii permite efectuarea manevrelor în spații restrânse. Cu 4 tipuri diferite de direcție selectabile pentru fiecare cerință de lucru, adaptabilitatea este maximă, optimizând performanța în diverse condiții de teren și de lucru.

Funcția de pulverizare

Pentru funcția de pulverizare uniformă, stabilitatea brațului este foarte importantă. Din acest motiv, toate brațele noastre sunt echipate cu suspensie pneumatică pe cadrul de ridicare în paralelogram, sistem de echilibrare pendular și geometrii variabile independente cu acumulatori de azot. Ca accesoriu opțional, sunt disponibile 2 sisteme de reglare automată a înălțimii rampei: cu 2 senzori sau 3 senzori.

Poziția motorului

Poziția motorului diesel permite accesul ușor pentru lucrările obișnuite de întreținere. Acest aspect facilitează verificările și intervențiile periodice, contribuind la menținerea performanței optime a mașinii în timp.

Pregătirea muncii

Toate instrumentele necesare pregătirii muncii au fost concepute pentru a garanta operatorului cea mai bună funcționalitate, cu consecința economisirii de timp. Acest design eficient și ergonomic optimizează eficacitatea operațiunilor, facilitând procesul de lucru și îmbunătățind productivitatea.

Mereu aproape

Satisfacția clientului este foarte importantă pentru noi. Din acest motiv, am pregătit tehnicieni de înaltă specializare pentru a asigura suport maxim în cel mai scurt timp posibil. Echipa noastră dedicată și experimentată este mereu disponibilă pentru a răspunde prompt și eficient tuturor necesităților și cerințelor clienților noștri.

Caracteristici tehnice cheie

24

Cea mai mică rampă la GRIM 10 MAXI

4

Capacitatea cilindrică a motoruluil

8400

Greutate

3500

Rezervor la cea mai mică versiune GRIM 10 MAXI

Videoclipul oferă o prezentare vizuală și practică

Vă recomandăm să urmăriți acest videoclip explicativ. Acesta oferă o prezentare detaliată a funcțiilor și modului de operare al utilajului și vă poate ajuta să profitați la maximum de el.

Poze cu acest utilaj

Conversational Form (#3)

Cerere o ofertă de preț

Vă invităm să completați formularul de mai jos pentru a primi o ofertă de preț personalizată în cel mai scurt timp posibil.

Firma noastră a fost înființată în 2007, întocmai întâmpinării și rezolvării nevoilor agricultorilor, prin tehnologia dezvoltată către minimizarea efortului depus și maximizarea recoltelor ce vor fi obținute.

Creat și administrat de Define Development