Oferte promoționale la scarificatoarele Alpego, până la 10% reducere, Deschide.

Avem o echipă de tehnicieni calificați și bine instruiți!

Gata să vă asiste în reparații, întreținere preventivă și diagnosticarea problemelor pentru orice tip de utilaj agricol sau zootehnic. Ne angajăm să menținem funcționalitatea optimă a echipamentului dvs.

Citește mai mult

Profesionalism și dedicare 🛠️

Ne mândrim cu servicii de calitate superioară și un angajament sincer față de clienții noștri. Suntem aici pentru a vă sprijini în atingerea obiectivelor dvs. agricole și zootehnice.

500

Reparații

99

Clienți satisfăcuți

Service agricol personalizat pentru nevoile dvs.🧑‍🔧

🔨 Punerea în funcțiune

Serviciul de punere în funcțiune oferit de TOMIT AGRI MACHINE vă asigură că utilajele și echipamentele dvs. agricole sau zootehnice sunt instalate și configurate corect. Echipa noastră de experți se ocupă de toate detaliile, astfel încât să puteți pune în mișcare operațiunile dvs. fără probleme.

🔎 Diagnosticare și verificare

Cu ajutorul serviciului nostru de diagnosticare și verificare, suntem capabili să identificăm rapid și eficient problemele cu utilajele dvs. Aceasta înseamnă că putem interveni înainte ca defectele să devină probleme majore, economisindu-vă timp și bani.

📦 Piese de schimb

Asigurăm acces la o gamă extinsă de piese de schimb de înaltă calitate, fie originale, fie compatibile, pentru toate tipurile de utilaje agricole și zootehnice. Piese fiabile și de încredere pentru a menține funcționalitatea optimă a echipamentelor dvs.

🧾 Garanții

La TOMIT AGRI MACHINE, oferim garanții pentru serviciile noastre și pentru piesele de schimb furnizate. Ne asigurăm că sunteți protejat împotriva oricăror probleme sau defecte, oferindu-vă încrederea în serviciile noastre.

👔 Training

Dorim să vă ajutăm să utilizați eficient utilajele dvs. Prin serviciul de training la punerea în funcțiune, vă oferim cunoștințele și abilitățile necesare pentru a gestiona corect echipamentele, maximizând astfel performanța și durabilitatea lor.

☎️ Consultanță telefonică

Echipa noastră de experți este mereu disponibilă pentru a oferi consultanță telefonică. Dacă aveți întrebări sau probleme, suntem la doar un apel distanță, pregătiți să vă ajutăm să găsiți soluțiile de care aveți nevoie. Cu TOMIT AGRI MACHINE, nu sunteți niciodată singur în fața provocărilor.

Firma noastră a fost înființată în 2007, întocmai întâmpinării și rezolvării nevoilor agricultorilor, prin tehnologia dezvoltată către minimizarea efortului depus și maximizarea recoltelor ce vor fi obținute.

Creat și administrat de Define Development