Oferte promoționale la scarificatoarele Alpego, până la 10% reducere, Deschide.

Punerea în funcțiune

Procesul de punere în funcțiune a utilajelor TOMIT AGRI MACHINE este unul bine structurat și se desfășoară cu atenție la fiecare detaliu, asigurându-ne că utilajele ajung să funcționeze la capacitatea maximă încă de la început.

1. Inspectarea inițială

Înainte de punerea în funcțiune propriu-zisă, echipa noastră de experți efectuează o inspectare inițială a utilajului. Acest lucru include verificarea stării generale a utilajului, a instalației și a componentelor principale. Scopul este de a asigura că totul este în stare perfectă înainte de a începe procesul de punere în funcțiune.

2.Configurarea și instalarea

După ce utilajul a fost inspectat și sunt identificate eventualele necesități de ajustare, echipa noastră procedează la configurarea și instalarea utilajului. Acest lucru poate include reglarea parametrilor, montarea componentelor specifice și asigurarea că toate elementele funcționează corect împreună.

3. Testarea inițială

O dată ce utilajul a fost configurat, se efectuează o serie de teste inițiale. Aceste teste se concentrează pe asigurarea funcționării corecte și sigure a utilajului. Orice problemă este identificată și remediată în această fază.

4. Training pentru mecanizatori

Un aspect crucial al procesului de punere în funcțiune este trainingul pentru mecanizatori. Echipa noastră de experți oferă o instruire detaliată privind funcționarea utilajului. Acest training include:

  • Explicații privind funcționarea și caracteristicile principale ale utilajului.
  • Demonstrarea pașilor necesari pentru utilizarea corectă și sigură a utilajului.
  • Instrucțiuni privind întreținerea de bază și procedurile de reparație minoră.
  • Răspuns la întrebări și clarificarea oricăror aspecte legate de utilizare.

5. Suport continuu

Cu TOMIT AGRI MACHINE, sprijinul nu se oprește odată cu punerea în funcțiune. Indiferent de întrebări sau probleme care pot apărea, suntem doar la un apel distanță, pregătiți să vă ajutăm.

Firma noastră a fost înființată în 2007, întocmai întâmpinării și rezolvării nevoilor agricultorilor, prin tehnologia dezvoltată către minimizarea efortului depus și maximizarea recoltelor ce vor fi obținute.

Creat și administrat de Define Development