DESPRE NOI

TOMIT AGRI MACCHINE.

Firma noastră a fost înființată în 2007, întocmai întâmpinării și rezolvării nevoilor agricultorilor, prin tehnologia dezvoltată către minimizarea efortului depus și maximizarea recoltelor ce vor fii obținute.

Pentru a ne dezvolta aria de activitate a companiei luăm în calcul chiar și cele mai neînsemnate operațiuni de ex: “Un aspect foarte important este cum privim resturile vegetale, pentru a implementa noile tehnologii, resturile vegetale NU trebuiesc privite ca o problemă,… absolut NU, ele trebuiesc privite ca o oportunitate, un beneficiu, un îngrășământ, ca și un cadou lăsat de la cultura anterioară”, astfel personalul calificat al companiei încearcă să adapteze și să optimizeze tehnologiile pentru nevoile fiecărui fermier, nevoi ce ne pun în situația de a cerceta noi inovații tehnologice.

Considerăm și chiar suntem convinși că primul utilaj care trebuie adus în câmp este “CREIERUL”, apoi utilajele ce au cost de exploatare scăzut la înființarea culturilor aferente.
Noi credem că fermierul care va fi performant peste 10–15 ani va fi fermierul care azi are curaj să efectueze schimbarea.

Punctul forte al S.C. TOMIT AGRI MACCHINE S.R.L. îl reprezintă faptul că lucrează direct cu producătorii de utilaje agricole cu experiență de zeci de ani în domeniu, fiecare fiind specializat în propriul sector, de asemenea acești producători au investit permanent în tehnologii obținând produse de înaltă calitate la un preț foarte competitiv.

 

1000+clienți
35+parteneri
TINDEM SĂ FIM CEI MAI BUNI!

De ce să ne alegi pe noi?

Obiectivul principal al S.C. TOMIT AGRI MACCHINE S.R.L. este de a pune la dispoziția fermieruluI, utilaje agricole performante la preț de producător, service la utilaje agricole, piese de schimb, și o finanțare foarte flexibilă.
Între furnizorul de utilaje agricole și fermier trebuie să fie un parteneriat, fermierul pentru a face performanță are nevoie de utilaje performante, și furnizorul are nevoie de fermierul care vrea să facă performanță, așa că e necesar să existe un parteneriat solid între ei.

Beneficiul principal este că prin acest proiect S.C. TOMIT AGRI MACCHINE S.R.L. așează fermierul în centrul atenției venind în întâmpinarea acestuia cu toate serviciile aferente unei bune colaborări.

Vă oferim calitatea produselor la un preț accesibil