Firma noastra a fost infiintata in 2007, intocmai intampinarii si rezolvarii nevoilor agricultorilor, prin tehnologia dezvoltata catre minimizarea efortului depus si maximizarea recoltelor ce vor fii obtinute.

Pentru a ne dezvolta aria de activitate a companiei luam in calcul chiar si cele mai neinsemnate operatiuni de ex: “Un aspect foarte important este cum privim resturile vegelate, pentru a implementa noile tehnologii, resturile vegetale NU trebuiesc privite ca o problema,… absolut NU, ele trebuiesc privite ca o oportunitate, un beneficiu, un ingrasamant, ca si un cadou lasat de la cultura anterioara”, astfel personalul calificat al companiei incearca sa adapteze si sa optimizeze tehnologiile pentru nevoile fiecarui fermier, nevoi ce ne pun in situatia de a cerceta noi inovatiitehnologice.

Consideram si chiar suntem convinsi ca primul utilaj care trebuie adus in camp este “CREIERUL”, apoi utilajele ce au cost de exploatare scazut la infiintarea culturilor aferente.
Noi credem ca fermierul care va fi performant peste 10–15 ani va fi fermierul care azi are curaj sa efectueze schimbarea.

Punctul forte al SC TOMIT AGRI MACCHINE SRL il reprezinta faptul ca lucreaza direct cu producatorii de utilaje agricole cu experienta de zeci de ani in domeniu, fiecare fiind specializat in propriul sector, deasemenea acesti producatori au investit permanent in tehnologii obtinand produse de inalta calitate la un pret foarte competitiv.

Obiectivul principal al SC TOMIT AGRI MACCHINE SRL este de a pune la dispozitia fermieruluI, utilaje agricole performante la pret de producator, service la utilaje agricole, piese de schimb, si o finantare foarte flexibila.
Intre furnizorul de utilaje agricole si fermier trebuie sa fie un parteneriat, fermierul pentru a face performanta are nevoie de utilaje performante, si furnizorul are nevoie de fermierul care vrea sa faca performanta, asa ca e necesar sa existe un parteneriat solid intre ei.

Beneficiul principal este ca prin acest poriect SC TOMIT AGRI MACCHINE SRL aseaza fermierul in centrul atentiei venind in intampinarea acestuia cu toate serviciile aferente unei bune colaborari.

 

Va oferim calitatea produselor la un pret accesibil