Oferte promoționale la scarificatoarele Alpego, până la 10% reducere, Deschide.

Despre noi

Oferim soluții performante pentru ferma ta!

Punctul forte al S.C. TOMIT AGRI MACCHINE S.R.L. îl reprezintă faptul că lucrează direct cu producătorii de utilaje agricole cu experiență de zeci de ani în domeniu, fiecare fiind specializat în propriul sector, de asemenea acești producători au investit permanent în tehnologii obținând produse de înaltă calitate la un preț foarte competitiv

500

Clienți

800

Utilaje vândute

30

Parteneri producători de utilaje agricole

Parcursul nostru

Firma noastră a fost înființată în 2007, întocmai întâmpinării și rezolvării nevoilor agricultorilor, prin tehnologia dezvoltată către minimizarea efortului depus și maximizarea recoltelor ce vor fii obținute.

Pentru a ne dezvolta aria de activitate a companiei luăm în calcul chiar și cele mai neînsemnate operațiuni de ex: “Un aspect foarte important este cum privim resturile vegetale, pentru a implementa noile tehnologii, resturile vegetale NU trebuiesc privite ca o problemă,… absolut NU, ele trebuiesc privite ca o oportunitate, un beneficiu, un îngrășământ, ca și un cadou lăsat de la cultura anterioară”, astfel personalul calificat al companiei încearcă să adapteze și să optimizeze tehnologiile pentru nevoile fiecărui fermier, nevoi ce ne pun în situația de a cerceta noi inovații tehnologice

Obiectiv

Obiectivul principal al S.C. TOMIT AGRI MACCHINE S.R.L. este de a pune la dispoziția fermieruluI, utilaje agricole performante la preț de producător, service la utilaje agricole, piese de schimb, și o finanțare foarte flexibilă.

Beneficii

Modernizează ferma ta împreună cu noi!

Între furnizorul de utilaje agricole și fermier trebuie să fie un parteneriat, fermierul pentru a face performanță are nevoie de utilaje performante, și furnizorul are nevoie de fermierul care vrea să facă performanță, așa că e necesar să existe un parteneriat solid între ei.

Beneficiul principal este că prin acest proiect așează fermierul în centrul atenției venind în întâmpinarea acestuia cu toate serviciile aferente unei bune colaborări.

Finanțare avantajoasă

Programul nostru este dispus să finanțeze persoane juridice și fizice, punctul forte fiind cooperarea cu multe instituții bancare pentru finanțare.

Piese

Oferim o gamă largă de piese de schimb pentru utilajele noastre la prețuri atractive ce ne permite să fim competitivi pe piața română.

Varietate de utilaje

Oferim un număr mare de utilaje agricole și zootehnice cu programe financiare și prețuri care vă vor permite să achiziționați utilajul dorit

Service

În departamentul  service lucrează o echipă calificată și profesionistă și rapidă ce garantează calitatea servisării.
 

Firma noastră a fost înființată în 2007, întocmai întâmpinării și rezolvării nevoilor agricultorilor, prin tehnologia dezvoltată către minimizarea efortului depus și maximizarea recoltelor ce vor fi obținute.

Creat și administrat de Define Development