Oferte promoționale la scarificatoarele Alpego, până la 10% reducere, Deschide.

Sprayer atomizor
Agromehanika

Mașina autopropulsată pentru protecția culturilor se distinge prin înaltă productivitate și precizie. Seria 10 MAXI are o gardă la sol de 1700 mm sau 1800 mm, o greutate redusă de 9500 kg și o manevrabilitate excelentă.

Model AGP 300 AGP 400 AGP 500 AGP 1000 AGP 1500 AGP 2000
Capacitate 300 L 400 L 500 L 1000 L 1500 L 2000 L
Tip Purtat Purtat Purtat Tractat Tractat Tractat

Caracteristici și Beneficii

Recunoscut ca unul dintre cele mai productive utilaje de prelucrare a solului din industria agricolă modernă

Șasiu

Șasiul fabricat din oțel de înaltă calitate asigură o durată lungă de viață a atomizorului.

Pompă de pulverizare

Pompa a fost concepută în primul rând pentru a asigura o pulverizare de calitate. Calitatea produsului este garantata de marca Bertolini si de materiale bine consacrate.

Suporturi de duze

Ca standard, atomizoarele sunt echipate cu suporturi pentru duze cu diafragmă dublă și diverse inserții ceramice de la un producător renumit Lechler 

Ventilator reglabil

Distribuția corectă a agentului de pulverizare pe plante este posibilă numai dacă viteza aerului și capacitatea ventilatorului sunt ambele ajustate în funcție de dimensiunea și perioada de vegetație a culturilor.

Regulator electric

Regulatorul de înaltă presiune PR8 este un regulator electric de ultimă generație cu telecomandă. Este controlat din cabina tractorului cu ajutorul unui panou de control.

Filtru de aspirație

Dezvoltarea mașinilor moderne de protecție a plantelor este guvernată de creșterea gradului de conștientizare a protecției mediului și de cererea în creștere pentru produse de înaltă calitate

Caracteristici tehnice cheie

6

Cea mai mică rampă

18

Cea mai mare rampă

300

Rezervor la cel mai mic sprayer

1200

Rezervor la cel mai mare sprayer

Videoclipul oferă o prezentare vizuală și practică

Vă recomandăm să urmăriți acest videoclip explicativ. Acesta oferă o prezentare detaliată a funcțiilor și modului de operare al utilajului și vă poate ajuta să profitați la maximum de el.

Poze cu acest utilaj

Conversational Form (#3)

Cerere o ofertă de preț

Vă invităm să completați formularul de mai jos pentru a primi o ofertă de preț personalizată în cel mai scurt timp posibil.

Firma noastră a fost înființată în 2007, întocmai întâmpinării și rezolvării nevoilor agricultorilor, prin tehnologia dezvoltată către minimizarea efortului depus și maximizarea recoltelor ce vor fi obținute.

Creat și administrat de Define Development